Μοντέλα Renault

Η πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία Renault ξεχωρίζει από την ίδρυσή της το 1898, χάρη στα καινοτόμα μοντέλα της αλλά και τις τεχνολογίες που άλλαξαν το ρου της ιστορίας, κατατάσσοντάς την στα κορυφαία ονόματα παγκοσμίως. Μια πλούσια ιστορία που χαρακτηρίζεται από εμβληματικά μοντέλα όπως το Renault 5, που ουσιαστικά εγκαινίασε το concept “hatchback” στην κατηγορία των supermini, το Renault Espace το οποίο, τόσο στη θεωρία όσο και στην πράξη, ίδρυσε την κατηγορία των πολυμορφικών οχημάτων ενός όγκου, το Renault Twingo που εισήγαγε για πρώτη φορά το συρόμενο πίσω κάθισμα, το Renault Clio που ακόμα και σήμερα κλέβει τις καρδιές των οδηγών…
Σημαντικές είναι ωστόσο και οι τεχνολογικές καινοτομίες της Renault που αποτέλεσαν βάση αναφοράς για την εξέλιξη της αυτοκίνησης όπως π.χ. η «εισαγωγή» των κινητήρων turbo στη Formula 1, ενώ η εμπειρία και η τεχνογνωσία της από τους αγώνες μεταφέρεται στα μοντέλα ευρείας παραγωγής τόσο σε επίπεδο επιδόσεων όσο και οικονομίας καυσίμου και εκπομπών ρύπων.
Η Renault με πολυετή παρουσία και στην Ελλάδα, έχει κατακτήσει και το ελληνικό κοινό με την πρωτοπορία, την ποιότητα και την αξιοπιστία των οχημάτων της. Η αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση των αυτοκινήτων και ανταλλακτικών Renault στην Ελλάδα έχει ανατεθεί πλέον από την αυτοκινητοβιομηχανία της Renault, στον κ. Βασίλη Θεοχαράκη. Η οικογένεια Β. Θεοχαράκη διαθέτει ένα από τα ισχυρότερα χαρτοφυλάκια σε πολλούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, με πολυετή και ιδιαίτερα επιτυχημένη παρουσία στο χώρο του αυτοκινήτου και αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας για τη Renault. H TEOREN MOTORS, ως μέλος, πλέον, των επιχειρήσεων Β. Θεοχαράκη, στοχεύει να αναδείξει τη Renault στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων των καταναλωτών, προσφέροντας, μέσω του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου πριν και μετά την πώληση.

Επιβατικά

ΝΕΟ TWINGO

Η πόλη είναι το φυσικό μου περιβάλλον
Τίποτα δεν με σταματά. Συμπαγές και ευέλικτο με 10 εκατοστά μικρότερο μήκος σε σχέση με τον προκάτοχό μου, τρυπώνω παντού και έχω την πόλη στο αίμα μου. Με διάμετρο στροφής ρεκόρ (8,60μ.) ελίσσομαι και στους πιο στενούς δρόμους και παρκάρω πανεύκολα όπου θέλω. Χάρη στο αρκετά κεκλιμένο καπό και την υψηλή θέση οδήγησης, είμαι ο κυρίαρχος του δρόμου με ορατότητα που φτάνει σε επίπεδα ρεκόρ.

Δείτε Περισσότερα για το νέο Twingo

Το πιο ευέλικτο 5-πορτο πόλης

CLIO

Σταθερή αξία

Το νέο Renault Clio αποτελεί την ενσάρκωσης της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Renault.Το πρότυπο DeZir το οποίο παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2010 στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου, αποτέλεσε έμπνευση για τη σχεδίαση του νέου Renault Clio που αποπνέει μοναδικό στυλ και γεννά έντονα συναισθήματα. Το νέο Renault Clio σχεδιάστηκε ως ένα γλυπτό που ξυπνά τον αισθησιασμό και την επιθυμία, με καμπύλες που εκφράζουν δυναμισμό και παραπέμπουν στο πρότυπο Dezir.

Δείτε Περισσότερα για το Clio
Δείτε τα έντυπα του Clio

CLIO SPORT TOURER

Το Renault Clio Sport Tourer βασίζεται στο επιτυχημένο Renault Clio που αποτελεί την ενσάρκωσης της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας της Renault. Συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο το εξαιρετικό στυλ με την πρακτικότητα και την άνεση, αποτελεί την ιδανική πρόταση για να καλύψει τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε σύγχρονης οικογένειας.

Δείτε Περισσότερα για το Clio Sport Tourer
Δείτε τα έντυπα του Clio Sport Tourer

Πρακτικό και φιλικό

CAPTUR

Εξερεύνησε, απόλαυσε, ζήσε

Εμπνευσμένο από την ιδέα του ομώνυμου πρωτότυπου, το Renault Captur αντιπροσωπεύει τη 2η φάση της "Ανακάλυψης" που βασίζεται στον κύκλο ζωής της νέας σχεδιαστικής στρατηγικής της Renault. Το νέο crossover πόλης της Renault συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο, την προσωπικότητα και τη στιβαρότητα ενός SUV, την ευρυχωρία και την πρακτικότητα ενός πολυμορφικού (MPV) και την οδηγική απόλαυση και την οικονομία ενός οικογενειακού hatchback.

Δείτε Περισσότερα για το Captur
Δείτε τα έντυπα του Captur

ΝΕΟ KADJAR

Εξ ολοκλήρου επανασχεδιασμένο, το νέο KADJAR έχει ξεχωριστή προσωπικότητα στο εξωτερικό, σε συνδυασμό με κορυφαία ποιότητα και άνεση στο εσωτερικό. Τα μπροστινά και πίσω φωτιστικά σώματα με LED, η κεραία του σε σχέδιο πτερυγίου καρχαρία, η καλοσμιλευμένη μάσκα του, οι συμπαγείς, νέοι προφυλακτήρες του και οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος 19 ιντσών τραβούν αμέσως τα βλέμματα. Στο εσωτερικό του, η προσοχή στις λεπτομέρειες και το ποιοτικό φινίρισμα προσδίδουν ξεχωριστή κομψότητα!

Δείτε Περισσότερα για το Kadjar

Ζήσε την περιπέτεια

MEGANE

Η τεχνολογία μας, επιτυχία σου

Δυναμική απόδοση, τεχνολογία και οδηγική απόλαυση! Το Νέο Renault MΕGANE, ξεχωρίζει χάρη στο δυναμικό, αλλά και στιβαρό του σχεδιασμό που συνδυάζεται με ένα μοναδικό πακέτο τεχνολογικών χαρακτηριστικών, τα οποία κανείς συναντά συνήθως σε μοντέλα της μεγαλύτερης κατηγορίας.

Δείτε Περισσότερα για το Mégane
Δείτε τα έντυπα του Megane

Επαγγελματικά

CLIO VAN

Βασισμένο στο Renault Clio, ένα από τα πιο προηγμένα μοντέλα της κατηγορίας του, το CLIO Van σας προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης και οδηγικής ευχαρίστησης. Στο εσωτερικό του θα βρείτε ένα κομψό, ποιοτικό και απόλυτα εργονομικό περιβάλλον που θα κάνει τις καθημερινές μετακινήσεις απολαυστικές. Πληθώρα ευκολιών όπως η θέση οδήγησης που ρυθμίζεται σύμφωνα με το σωματότυπο σας, οι ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι καθρέπτες, η εργονομική κονσόλα και το ψηφιακό ταχύμετρο, διαμορφώνουν τις καλύτερες συνθήκες για το σύγχρονο επαγγελματία. Επιπλέον, τα πίσω ακάλυπτα πλαϊνά τζάμια συμβάλουν καθοριστικά στην εξαιρετική ορατότητα προς κάθε κατεύθυνση, στοιχείο πολύ σημαντικό τόσο για την ασφάλεια, όσο και για τη συνολικότερη αίσθηση που προσφέρει το αυτοκίνητο στον οδηγό.

Δείτε Περισσότερα για το Clio Van
Δείτε τα έντυπα του Clio Van

Το + του επαγγελματία

KANGOO

Προσιτό status

Η κομψή εξωτερική σχεδίαση με τον νέο προφυλακτήρα και τα νέα φωτιστικά σώματα, χαρίζει στο KANGOO ένα δυναμικό και μοναδικό στυλ αναδεικνύοντας το ως τον ιδανικό συνεργάτη σας. Στο εσωτερικό, ο ποιοτικός χώρος επιβατών με το λειτουργικό ταμπλό και το νέο εργονομικό τιμόνι προσφέρει στον οδηγό πραγματική άνεση κατά τη χρήση.

Δείτε Περισσότερα για το Kangoo
Δείτε τα έντυπα του Kangoo

Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close