Η Εταιρία μας

ioannidi-about-us-1

ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε.

Η ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε., δραστηριοποιείται στην αγορά του αυτοκινήτου από το 1986 και έχει την επίσημη αντιπροσώπευση Renault από το 1996.
Στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΙΩΑΝΝΙΔΗ Α.Ε και στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της στις Σέρρες μπορείτε να βρείτε όλη τη γκάμα των μοντέλων Renault και Dacia, καθώς κι ένα σύνολο υπηρεσιών after sales υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του κατασκευαστή.
Εμπιστευθείτε το αυτοκίνητό σας στα χέρια των ειδικών. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό της εταιρίας μας αναλαμβάνει την συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών Renault & Dacia και σας προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ποιότητα υπηρεσιών στα τμήματα συνεργείου, φανοποιείου και βαφείου της εταιρίας με την χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού.

Όραμα - Αξίες
Το όραμά μας είναι να διατηρούμε την ηγετική θέση της εταιρίας στην περιοχή μας αναπτύσσοντας καινοτόμες υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας ανταποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.
Στοχεύουμε και επιδιώκουμε συνεχώς την ανάπτυξη και την εφαρμογή προηγμένων μεθόδων οργάνωσης με σκοπό να υπηρετήσουμε με συνέπεια τις βασικές αξίες μας που είναι ο επαγγελματισμός και η υπευθυνότητα.
Όλοι οι άνθρωποι της εταιρίας ενεργούμε με ομαδικό πνεύμα και ενότητα επιτυγχάνοντας τους στόχους μας υπηρετώντας ταυτόχρονα τις παραπάνω αξίες με απόλυτη συνέπεια.

ioannidi-about-us-2
Open

Στα πλαίσια της εφαρμογής του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαθέσιμοι τρόποι επικοινωνίας με την εταιρεία μας, είναι προσωρινά ανενεργοί. Για να διευκολύνουμε την πρόσβασή σας στο Site και να δημιουργήσουμε μία καλύτερη διαδικτυακή εμπειρία για εσάς, ενδεχομένως αποθηκεύονται πληροφορίες στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση με τη μορφή "cookies". Για να περιορίσετε ή να ελέγξετε τα στοιχεία αυτά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σχετικές επιλογές που παρέχουν οι Internet Browsers. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά εδώ.

Close